Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Eric Yang

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-(0731)88619728

WhatsApp : +8618319993585

Free call

Σταθερό ενσωματωμένο δύναμης σύστημα χώρων στάθμευσης λύσεων έξυπνο εύκολο να διατηρήσει

Ποσότητα παραγγελίας min : 1 Τιμή : Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες : Συσκευασία χαρτοκιβωτίων Χρόνος παράδοσης : 30 ημέρες
Όροι πληρωμής : T/T Δυνατότητα προσφοράς : 2000 ανά ημέρα
Τόπος καταγωγής: Τσάνγκσα, Hunan Μάρκα: Willfar Information Techonology Co., Ltd.
Πιστοποίηση: All Applicable Αριθμό μοντέλου: Ενεργειακή δοσολογία και συστηματική λύση ενεργειακής αποδοτικότητας

Λεπτομερής ενημέρωση

Μέθοδος επικοινωνίας: 2G/3G/4G/5G/NB-IoT/LoRa/BPLC/HPLC στοιχείο: Έξυπνο σύστημα χώρων στάθμευσης
Υψηλό φως:

από τις λύσεις δύναμης πλέγματος

,

Έξυπνο σύστημα ασφαλείας

Περιγραφή προϊόντων

Περιεκτική έξυπνη διοικητική πλατφόρμα πανεπιστημιουπόλεων - έξυπνο σύστημα χώρων στάθμευσης

 

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης


Co. τεχνολογίας πληροφοριών Willfar, ΕΠΕ.

- Καθιερωμένος το 2004
- Απαριθμημένος στην αγορά του STAR του χρηματιστηρίου της Σαγκάη το Δεκέμβριο του 2019
- Κύριος προμηθευτής του εξοπλισμού ανάγνωσης μετρητών (πολυεθνική συμφωνία για τις επενδύσεις) και υπηρεσία λειτουργίας
- Η πρώτη επιχείρηση για να αναπτύξει τη λύση «ενός του DCU πολυμέτρου ανάγνωσης» στην Κίνα
- Η πρώτη επιχείρηση για να έχει τη μεγάλης κλίμακας εφαρμογή των τεχνολογιών και των συστημάτων όπως «τη δαπάνη έξυπνων καρτών ΚΜΕ και τον έλεγχο», «ένα πολύμετρο ανάγνωσης του DCU», την Lora-βασισμένες επικοινωνία RF και «την περιοχή δοσολογίας περιοχής (DMA)»

Εισαγωγή της περιεκτικής διοικητικής πλατφόρμας πανεπιστημιουπόλεων

 

- Η Willfar περιεκτική λύση πανεπιστημιουπόλεων πληροφοριών έξυπνη στόχευσε να καθιερώσει την εξασφαλισμένη, energy-efficient και έξυπνα διοικούμενη πανεπιστημιούπολη. Η λύση υιοθέτησε IoT δεδομένου ότι η βασική τεχνολογία, ενσωμάτωσε την ενεργειακή δοσολογία και τη διαχείριση αποδοτικότητας, την ηλεκτρική παρακολούθηση πυρασφάλειας, τον έξυπνο φωτισμό, την έξυπνη ενεργειακή αποθήκευση, την ευφυή παρακολούθηση των δωματίων διανομής δύναμης, την ευφυή λειτουργία και τη συντήρηση υποσυστημάτων, τη διαχείριση ελέγχου προσπέλασης, τον έλεγχο ανελκυστήρων, την έξυπνη ασφάλεια, τον έξυπνο χώρο στάθμευσης, και την έξυπνη ραδιοφωνική αναμετάδοση. Η ημερομηνία που συλλέγεται από τους αισθητήρες του υποσυστήματος συλλέγεται σε μια πλατφόρμα υπηρεσίας δεδομένων, η οποία ενσωματώνει, αναλύει και υπολογίζει τα σε πραγματικό χρόνο στοιχεία για να παρέχει την υποστήριξη για τη λήψη αποφάσεων. Η υπηρεσία εφαρμογής στοιχείων πραγματοποιεί το σύνδεσμο στοιχείων μεταξύ των διάφορων υποσυστημάτων, που βοηθούν την πανεπιστημιούπολη για να καθιερώσει μια ενοποιημένες δομή και μια πλατφόρμα διοικητικού συντονισμού οργάνωσης στην πτυχή του informationization.

 

- Η ενεργειακή δοσολογία και το σύστημα διαχείρισης ενεργειακής αποδοτικότητας υιοθέτησαν το IOT, τα υπολογίζοντας, μεγάλες στοιχεία σύννεφων και τις τεχνολογίες επικοινωνιών, τα οποία επιδεικνύουν όλα τα στοιχεία που συλλέγονται από τους αισθητήρες σε μια περιεκτική διοικητική οθόνη, που παρέχει έναν εύκολο τρόπο για τη διαχείριση και τη συντήρηση.

 

- Οι λειτουργίες του συστήματος περιλαμβάνουν τη συλλογή δεδομένων μετρητών νερού, αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας, τον τηλεχειρισμό και τη διαχείριση των τερματικών, σε πραγματικό χρόνο έλεγχος κατανάλωσης ενέργειας, ανάλυση της κατανάλωσης ενέργειας, περιεκτική διαχείριση φόρου, κατάλληλη πληρωμή (Wechat, Ένωση πληρώνει και Alipay).

 

Σταθερό ενσωματωμένο δύναμης σύστημα χώρων στάθμευσης λύσεων έξυπνο εύκολο να διατηρήσει 0

 

- Από την αρχιτεκτονική ανωτέρω, οι πληροφορίες θέσης όλων των συσκευών και οι αισθητήρες στο πάρκο φορτώνονται στην πλατφόρμα IoT σύννεφων Alibaba (πλατφόρμα του Ali με αυτόν τον τρόπο) μέσω του πρωτοκόλλου επικοινωνίας, και οι πληροφορίες συσκευών και θέση, οι πληροφορίες ελέγχου και η απάντηση γεγονότος έκτακτης ανάγκης είναι ενοποιημένες στη διοικητική πλατφόρμα.

 

- Οι κύριες λειτουργίες της διαχείρισης ιδιοκτησίας, της διαχείρισης και του έξυπνου φωτισμού είναι όλες συσκευών βασισμένες στην πλατφόρμα IoT. Το τηλεοπτικό υποσύστημα επιτήρησης, το υποσύστημα ελέγχου προσπέλασης και το έξυπνο διοικητικό υποσύστημα χώρων στάθμευσης επεκτείνονται στην πλατφόρμα του Ali, και λειτουργούν ανεξάρτητα στην πανεπιστημιούπολη, ενώ το στοιχείο θέσης διαβιβάζεται στην πλατφόρμα IoT σύννεφων Alibaba για την ενοποιημένη επίδειξη.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

 

1. Η συγκεντρωμένη διαχείριση συσκευών, δημιουργεί τη σε πραγματικό χρόνο σύνδεση μεταξύ των πραγμάτων και τα πράγματα, άνθρωποι και άνθρωποι και άνθρωποι και πράγματα, επιτυγχάνουν τον ολόγυρο έλεγχο θέσης

 

2. Τυποποιημένο σύστημα διαχείρισης, onetime επένδυση για τη βιώσιμη λειτουργία

 

3. Το πλήρως οπτικές σχέδιο και η παραγωγή, ικανοποιούν ακριβώς το αίτημα των πελατών σε όλες τις διαστάσεις

 

4. Μακρινή βελτίωση λογισμικού υποστήριξης, σε απευθείας σύνδεση ρύθμιση, ανάλυση χειρογράφων και συντήρηση

 

5. Προστασία ασφάλειας, muti-στρώμα και σύστημα προστασίας αγγέλου που εξασφαλίζει την ασφάλεια πληροφοριών. Υποστηρίζει τα κανάλια μετάδοσης στοιχείων TLS (HTTP MQTT) και DTLS (CoAP) για να εξασφαλίσει την εμπιστευτικότητα και την ακεραιότητα των στοιχείων.

 

Έξυπνος χώρος στάθμευσης

 

Η έξυπνη λύση χώρων στάθμευσης παρέχει τις διασυνδεμένες και διαλογικές προσαρμοσμένες υπηρεσίες για τη διαχείριση χώρων στάθμευσης, και παρέχει τις υπηρεσίες που εδρεύουν στην πλατφόρμα σύννεφων SaaS, συμπεριλαμβανομένης της σε απευθείας σύνδεση πληρωμής, τα ηλεκτρονικά δελτία, σε απευθείας σύνδεση λεωφόρος χώρων στάθμευσης, μακρινή συγκεντρωμένη ευφυής διαχείριση χώρων στάθμευσης, οι σε απευθείας σύνδεση υπηρεσίες κ.λπ. λειτουργίας και συντήρησης παρέχουν πολλαπλής στάθμης, το πολυτερματικό και το διοικητικό athority πολυ-γωνίας για τα επίπεδα διευθυντών χώρων στάθμευσης καθόλου, παρέχουν στους χώρους στάθμευσης τη δυνατότητα της διασύνδεσης με τις πλατφόρμες τρίτων, παρέχουν στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων μια ομαλή, κατάλληλη και ευφυή εμπειρία χώρων στάθμευσης, και ενισχύουν το favorability ιδιοκτησίας χώρων στάθμευσης και την πίστη πελατών.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα και λειτουργίες

 

1. Η προηγμένη τεχνολογία αναγνώρισης πινακίδων αριθμού κυκλοφορίας, μέσα έξω αποδοτικότητα κυκλοφορίας, και παρέχει τη διάφορη αποθήκευση στοιχείων και την εφαρμογή βασισμένες στον αριθμό πινακίδων αριθμού κυκλοφορίας


2. Μια ακριβής, λογική και κατάλληλη χωρίς άδεια λύση αυτοκινήτων, ένας ενισχυτικός χωρίς άδεια συγχρονισμός αυτοκινήτων, μια τιμολόγηση, εκπτώσεις, ομαλή πρόσβαση, κ.λπ.


3. Εύκαμπτες και ισχυρές πολλαπλάσιες τοποθετήσεις κανόνα χρέωσης και πολλαπλάσιες τοποθετήσεις ταξινόμησης έγκρισης για να καλύψουν τις διαφορετικές διοικητικές απαιτήσεις


4. Έχει απαριθμήσει τα αρχεία εισόδων και εξόδων, τα αρχεία δαπανών, τα προνομιακά αρχεία, τα αρχεία έγκρισης, κ.λπ., και παρέχει τις στατιστικές στοιχείων και τις λειτουργίες εκθέσεων εξαγωγής


5. Ελεύθερα πολλαπλής στάθμης τοποθετήσεις διοικητικού ρόλου οργάνωσης με τις διαφορετικές άδειες και την έμφαση:


6. Οι πολλαπλάσιες μέθοδοι πληρωμής υποστήριξης συμπεριλαμβανομένης της σε απευθείας σύνδεση πληρωμής, παρέχουν στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων περισσότερες επιλογές, και επιταχύνουν το ποσοστό εμφάνισης:


7. Ηλεκτρονικές εκπτώσεις, με τα αρχεία έκπτωσης, στατιστική ανάλυση, και λειτουργίες εξαγωγής εκθέσεων:


8. Διασύνδεση υποστήριξης με τα συστήματα τρίτων


9. Κατάλληλη και εύκαμπτη αυτοβοήθεια για να λάβει τις μικρά σημειώσεις και τα τιμολόγια


10. Το σύστημα είναι σημαντικά σταθερό και εύκολο να διατηρηθεί.

 

Σταθερό ενσωματωμένο δύναμης σύστημα χώρων στάθμευσης λύσεων έξυπνο εύκολο να διατηρήσει 1

Μπορεί να είσαι σε αυτά
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

839947846@qq.com
+8618319993585
Eric673792