Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Eric Yang

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-(0731)88619728

WhatsApp : +8618319993585

Free call

Ευφυής ενσωματωμένος έξυπνος φωτισμός προστασίας ασφάλειας λύσεων δύναμης

Ποσότητα παραγγελίας min : 1 Τιμή : Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες : Συσκευασία χαρτοκιβωτίων Χρόνος παράδοσης : 30 ημέρες
Όροι πληρωμής : T/T Δυνατότητα προσφοράς : 2000 ανά ημέρα
Τόπος καταγωγής: Hunan, Τσάνγκσα Μάρκα: Willfar Information Techonology Co., Ltd.
Πιστοποίηση: All applicable Αριθμό μοντέλου: Έξυπνη λύση φωτισμού

Λεπτομερής ενημέρωση

Μέθοδος επικοινωνίας: HPLC/Wireless Μεγάλη χωρητικότητα: Προσαρμοσμένος
Πρότυπα επικοινωνίας: GPRS/3G/4G, Ethernet, SMS, TCP/IP, g3-PLC, BPL Στοιχείο: Έξυπνος φωτισμός
Υψηλό φως:

από τις λύσεις δύναμης πλέγματος

,

Έξυπνο σύστημα ασφαλείας

Περιγραφή προϊόντων

Περιεκτική έξυπνη διοικητική πλατφόρμα πανεπιστημιουπόλεων - έξυπνος φωτισμός

 

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης


Co. τεχνολογίας πληροφοριών Willfar, ΕΠΕ.

- Καθιερωμένος το 2004
- Απαριθμημένος στην αγορά του STAR του χρηματιστηρίου της Σαγκάη το Δεκέμβριο του 2019
- Κύριος προμηθευτής του εξοπλισμού ανάγνωσης μετρητών (πολυεθνική συμφωνία για τις επενδύσεις) και υπηρεσία λειτουργίας
- Η πρώτη επιχείρηση για να αναπτύξει τη λύση «ενός του DCU πολυμέτρου ανάγνωσης» στην Κίνα
- Η πρώτη επιχείρηση για να έχει τη μεγάλης κλίμακας εφαρμογή των τεχνολογιών και των συστημάτων όπως «τη δαπάνη έξυπνων καρτών ΚΜΕ και τον έλεγχο», «ένα πολύμετρο ανάγνωσης του DCU», την Lora-βασισμένες επικοινωνία και «την περιοχή το (DMA) RF δοσολογίας περιοχής»

Εισαγωγή της περιεκτικής διοικητικής πλατφόρμας πανεπιστημιουπόλεων

 

- Η Willfar περιεκτική λύση πανεπιστημιουπόλεων πληροφοριών έξυπνη στόχευσε να καθιερώσει την εξασφαλισμένη, energy-efficient και έξυπνα διοικούμενη πανεπιστημιούπολη. Η λύση υιοθέτησε IoT δεδομένου ότι η βασική τεχνολογία, ενσωμάτωσε την ενεργειακή δοσολογία και τη διαχείριση αποδοτικότητας, την ηλεκτρική παρακολούθηση πυρασφάλειας, τον έξυπνο φωτισμό, την έξυπνη ενεργειακή αποθήκευση, την ευφυή παρακολούθηση των δωματίων διανομής δύναμης, την ευφυή λειτουργία και τη συντήρηση υποσυστημάτων, τη διαχείριση ελέγχου προσπέλασης, τον έλεγχο ανελκυστήρων, την έξυπνη ασφάλεια, τον έξυπνο χώρο στάθμευσης, και την έξυπνη ραδιοφωνική αναμετάδοση. Η ημερομηνία που συλλέγεται από τους αισθητήρες του υποσυστήματος συλλέγεται σε μια πλατφόρμα υπηρεσίας δεδομένων, η οποία ενσωματώνει, αναλύει και υπολογίζει τα σε πραγματικό χρόνο στοιχεία για να παρέχει την υποστήριξη για τη λήψη αποφάσεων. Η υπηρεσία εφαρμογής στοιχείων πραγματοποιεί το σύνδεσμο στοιχείων μεταξύ των διάφορων υποσυστημάτων, που βοηθούν την πανεπιστημιούπολη για να καθιερώσει μια ενοποιημένες δομή και μια πλατφόρμα διοικητικού συντονισμού οργάνωσης στην πτυχή του informationization.

 

- Η ενεργειακή δοσολογία και το σύστημα διαχείρισης ενεργειακής αποδοτικότητας υιοθέτησαν το IOT, τα υπολογίζοντας, μεγάλες στοιχεία σύννεφων και τις τεχνολογίες επικοινωνιών, τα οποία επιδεικνύουν όλα τα στοιχεία που συλλέγονται από τους αισθητήρες σε μια περιεκτική διοικητική οθόνη, που παρέχει έναν εύκολο τρόπο για τη διαχείριση και τη συντήρηση.

 

- Οι λειτουργίες του συστήματος περιλαμβάνουν τη συλλογή δεδομένων μετρητών νερού, αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας, τον τηλεχειρισμό και τη διαχείριση των τερματικών, σε πραγματικό χρόνο έλεγχος κατανάλωσης ενέργειας, ανάλυση της κατανάλωσης ενέργειας, περιεκτική διαχείριση φόρου, κατάλληλη πληρωμή (Wechat, Ένωση πληρώνει και Alipay).

 

Ευφυής ενσωματωμένος έξυπνος φωτισμός προστασίας ασφάλειας λύσεων δύναμης 0

 

- Από την αρχιτεκτονική ανωτέρω, οι πληροφορίες θέσης όλων των συσκευών και οι αισθητήρες στο πάρκο φορτώνονται στην πλατφόρμα IoT σύννεφων Alibaba (πλατφόρμα του Ali με αυτόν τον τρόπο) μέσω του πρωτοκόλλου επικοινωνίας, και οι πληροφορίες συσκευών και θέση, οι πληροφορίες ελέγχου και η απάντηση γεγονότος έκτακτης ανάγκης είναι ενοποιημένες στη διοικητική πλατφόρμα.

 

- Οι κύριες λειτουργίες της διαχείρισης ιδιοκτησίας, της διαχείρισης και του έξυπνου φωτισμού είναι όλες συσκευών βασισμένες στην πλατφόρμα IoT. Το τηλεοπτικό υποσύστημα επιτήρησης, το υποσύστημα ελέγχου προσπέλασης και το έξυπνο διοικητικό υποσύστημα χώρων στάθμευσης επεκτείνονται στην πλατφόρμα του Ali, και λειτουργούν ανεξάρτητα στην πανεπιστημιούπολη, ενώ το στοιχείο θέσης διαβιβάζεται στην πλατφόρμα IoT σύννεφων Alibaba για την ενοποιημένη επίδειξη.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

 

1. Η συγκεντρωμένη διαχείριση συσκευών, δημιουργεί τη σε πραγματικό χρόνο σύνδεση μεταξύ των πραγμάτων και τα πράγματα, άνθρωποι και άνθρωποι και άνθρωποι και πράγματα, επιτυγχάνουν τον ολόγυρο έλεγχο θέσης

 

2. Τυποποιημένο σύστημα διαχείρισης, onetime επένδυση για τη βιώσιμη λειτουργία

 

3. Το πλήρως οπτικές σχέδιο και η παραγωγή, ικανοποιούν ακριβώς το αίτημα των πελατών σε όλες τις διαστάσεις

 

4. Υποστηρίξτε τη μακρινή βελτίωση λογισμικού, τη σε απευθείας σύνδεση ρύθμιση, την ανάλυση χειρογράφων και τη συντήρηση

 

5. Προστασία ασφάλειας, muti-στρώμα και σύστημα προστασίας αγγέλου που εξασφαλίζει την ασφάλεια πληροφοριών. Υποστηρίζει τα κανάλια μετάδοσης στοιχείων TLS (HTTP MQTT) και DTLS (CoAP) για να εξασφαλίσει την εμπιστευτικότητα και την ακεραιότητα των στοιχείων.

 

Έξυπνος φωτισμός

 

Ο δημόσιος φωτισμός τώρα βαθμιαία δίνεται την προσοχή από το διοικητικό τμήμα, αλλά η επίβλεψη των κοu'φωμάτων φωτισμού είναι φτωχή, και οι περισσότεροι από τα ελέγχονται αυτήν την περίοδο από τα χρονόμετρα.


Τα κύρια προβλήματα είναι:


1) Στις καταιγίδες και τον καιρό ελαφριάς ομίχλης, οι πιθανοί κίνδυνοι διαρροής είναι επιρρεπείς σε εμφανίζονται, και η κατάσταση των λαμπτήρων δεν μπορεί να αναφερθεί εθελοντικά.


2) Οι αποτυχημένοι λαμπτήρες δεν μπορούν να ανιχνευθούν automaticly από το σύστημα, χειρωνακτική επιθεώρηση, η καταγραφή και η συντήρηση απαιτούνται αναλόγως, η οποία είναι χρονοβόρα.


3) Υπάρχει μια μεγάλη ροή των ανθρώπων στην περιοχή, και ο κρυμμένος κίνδυνος της πυρκαγιάς βραχυκυκλώματος δεν μπορεί να προ-προειδοποιηθεί εκ των προτέρων, προκαλώντας την ένταση κοινής γνώμης ή την απώλεια ιδιοκτησίας.


4) Μερικά φω'τα δεν ανοίγουν τη νύχτα.

 

Η λύση

 

- Σε απάντηση στις ανάγκες του δημόσιου φωτισμού, οι πληροφορίες Willfar συνεργάστηκαν με Alibaba για να αναπτύξουν ένα έξυπνο σύστημα φωτισμού χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα σύννεφων Alibaba. Αναφέροντας τα διεθνή προηγμένα ανάβοντας πρότυπα σχεδίου και διαχείρισης, όλος ο εξοπλισμός φωτισμού στην πανεπιστημιούπολη μπορεί να ρυθμιστεί μακρινά μέσω της τεχνολογίας IoT. Τα λογικά σχέδια φωτισμού μπορούν να τεθούν σύμφωνα με τις περιβαλλοντικές συνθήκες όπως ο χρόνος, η για τους πεζούς ροή, η ροή οχημάτων, ο καιρός, κ.λπ. Κάτω από την προϋπόθεση της εξασφάλισης της ποιότητας του φωτισμού, ο έλεγχος εξοικονόμησης ενέργειας πραγματοποιείται για να επιτύχει το «κατόπιν παραγγελίας φωτισμό». Συγχρόνως, μπορεί να αλλάξει τον οπίσθιο τρόπο της συντήρησης λαμπτήρων οδών, που κυρίως στηρίζομαι στη χειρωνακτική επισκευή επιθεώρησης και άμεσης επικοινωνίας, εκτός από πολύ γραφείο και όχημα, το προσωπικό και άλλες δαπάνες και κατανάλωση ενέργειας, βελτιώνει αποτελεσματικά το διοικητικό επίπεδο φωτισμού και μειώνει σημαντικά τη γενικά λειτουργία και τα κόστη συντήρησης.


- Η λειτουργία του έξυπνου συστήματος φωτισμού διαιρείται κυρίως σε τρία μέρη, μέρος ελέγχου εξοπλισμού, στατιστικό μέρος ανάλυσης στοιχείων και μέρος κινητής επικοινωνίας. Η μέθοδος επικοινωνίας συστημάτων είναι σύστημα κυρίως PLC ή δίκτυα της Lora. Το σύστημα είναι ιδιαίτερα σταθερό, αξιόπιστο και οικονομικά αποδοτικό.

 

    Ευφυής ενσωματωμένος έξυπνος φωτισμός προστασίας ασφάλειας λύσεων δύναμης 1

Μπορεί να είσαι σε αυτά
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

839947846@qq.com
+8618319993585
Eric673792