Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Eric Yang

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-(0731)88619728

WhatsApp : +8618319993585

Free call

Έξυπνη ενσωματωμένη δύναμης παραγωγή υδραυλικής ισχύος αέρα λύσεων ανανεώσιμη ηλιακή

Ποσότητα παραγγελίας min : 1 Τιμή : Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες : Συσκευασία χαρτοκιβωτίων Χρόνος παράδοσης : 15-20 ημέρες
Όροι πληρωμής : T/T Δυνατότητα προσφοράς : 1000
Τόπος καταγωγής: Τσάνγκσα, Hunan Μάρκα: Willfar Information Techonology Co., Ltd.
Πιστοποίηση: ALL APPLICABlE Αριθμό μοντέλου: Λύση συστημάτων ενεργειακής αποθήκευσης

Λεπτομερής ενημέρωση

Δομή λογισμικού: SaaS Μέθοδος δύναμης εισαγωγής: Πλέγμα/ηλιακός/Wind//Water
Πρότυπα: Όλοι εφαρμόσιμοι Πρότυπα επικοινωνίας: GPRS/3G/4G, πλέγμα κ.λπ. Ethernet, SMS, TCP/IP, g3-PLC, BPLC, RF.
Κεντρικός υπολογιστής: Κεντρικός υπολογιστής παραθύρων, έκδοση、 SQL SERVER2008 κεντρικών υπολογιστών Μεγάλη χωρητικότητα: Προσαρμοσμένος
Υψηλό φως:

από τις λύσεις δύναμης πλέγματος

,

έξυπνη διαχείριση πανεπιστημιουπόλεων

Περιγραφή προϊόντων

Έξυπνη λύση από-πλέγματος παραγωγής ανανεώσιμης ενέργειας πλέγματος μικροϋπολογιστών ενεργειακής αποθήκευσης (ηλιακής, αέρας, παραγωγή υδραυλικής ισχύος)

 

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης


Co. τεχνολογίας πληροφοριών Willfar, ΕΠΕ.

 

- Καθιερωμένος το 2004
- Απαριθμημένος στην αγορά του STAR του χρηματιστηρίου της Σαγκάη το Δεκέμβριο του 2019
- Κύριος προμηθευτής του εξοπλισμού ανάγνωσης μετρητών (πολυεθνική συμφωνία για τις επενδύσεις) και υπηρεσία λειτουργίας
- Η πρώτη επιχείρηση για να αναπτύξει τη λύση «ενός του DCU πολυμέτρου ανάγνωσης» στην Κίνα
- Η πρώτη επιχείρηση για να έχει τη μεγάλης κλίμακας εφαρμογή των τεχνολογιών και των συστημάτων όπως «τη δαπάνη έξυπνων καρτών ΚΜΕ και τον έλεγχο», «ένα πολύμετρο ανάγνωσης του DCU», την Lora-βασισμένες επικοινωνία και «την περιοχή το (DMA) RF δοσολογίας περιοχής»

 

Εισαγωγή

 

- Το σύστημα υιοθέτησε την προηγμένη συνδεδεμένη πλέγμα τεχνολογία αναστροφέων, που βελτιστοποιεί τη λειτουργούσα αποδοτικότητα του συστήματος PV μέσω των προκατασκευασμένων μεθόδων παραγωγής. Τα πλεονεκτήματα του έξυπνου συστήματος ενεργειακής αποθήκευσης περιλαμβάνουν την υψηλές αξιοπιστία και την οικονομική αποδοτικότητα, η οποία χαμηλώνει αποτελεσματικά τις δαπάνες κατασκευής και τον τομέα του επαγγέλματος εδάφους που το πρόγραμμα.

 

- Το νεώτερο λειτουργικό σύστημα ενεργειακής αποθήκευσης IoT υιοθέτησε τις προηγμένες τεχνολογίες αποθήκευσης ηλεκτρονικής δύναμης, μεταβιβάσεων πληροφοριών, πλέγματος και ενέργειας. Το σύστημα διανέμει έξυπνα τη δύναμη μεταξύ του πλέγματος, της νέας ενεργειακής γενεάς, του συστήματος και του τελικού χρήστη αποθήκευσης, της τακτικών διαχείρισης επίτευξης και της ισορροπίας μεταξύ του ενεργειακού εφοδιασμού και της απαίτησης με έναν εύκαμπτο τρόπο. Επιταχύνετε τη σε βάθος ολοκλήρωση του δικτύου, Διαδικτύου και IoT δύναμης. Πραγματοποιήστε τη σε πραγματικό χρόνο αλληλεπίδραση μεταξύ της ροής δύναμης και της ροής στοιχείων. Ενισχύστε την ικανότητα του συστήματος ηλεκτρικής δύναμης να υιοθετηθεί η ανανεώσιμη ενέργεια. Βελτιστοποιήστε τον κόσμο για να είστε energy-efficient και εξασφαλισμένος.

 

- Από την άποψη του υλικού, το έξυπνο πλέγμα μικροϋπολογιστών εξοικονόμησης ενέργειας καλύπτει τους τομείς συμπεριλαμβανομένης της ηλεκτρικής παραγωγής (ηλιακής/αιολική ενέργεια), του δικτύου δύναμης, του φορτίου (πρώτοι, δευτεροβάθμιοι και τριτογενείς σωροί φορτίων και χρέωσης) και του συστήματος ενεργειακής αποθήκευσης. Έχει καθιερώσει ένα καλά-διαλογικό έξυπνο ενεργειακό σύστημα ότι κάτω από τη δομή «πηγή-πλέγμα-φορτίο-αποθήκευσης», η λύση παρέχει μια πράσινη και οικονομικά αποδοτική υπηρεσία κατανάλωσης ενέργειας στη low-carbon κατασκευή των ακίνητων πάρκων.

 

- Από την άποψη του λογισμικού, το έξυπνο πλέγμα μικροϋπολογιστών εξοικονόμησης ενέργειας είναι βασισμένο στη δομή SaaS, που συνδυάζεται με τη ρύθμιση μέγιστος-κοιλάδων και η οικονομική πρόκριση συναλλαγής, δημιουργεί τις οικονομικές και κοινωνικές παροχές για τον τελικό χρήστη μέσω του ελέγχου ενεργειακών βρόχων φορτίων, περιβαλλοντικό σύστημα ελέγχου, υπηρεσία πρόσβασης στοιχείων συστημάτων ανανεώσιμης ενέργειας (σύστημα PV). Το σύστημα παρέχει στις επιχειρήσεις μια αξιόπιστη και σταθερή λύση IoT στοιχείων, με την αποστολή των σε πραγματικό χρόνο κρίσιμων στοιχείων στην πλατφόρμα σύννεφων IoT Εκτός αυτού, με τη χρησιμοποίηση των νευρικών αρχών δικτύων και τη διαμόρφωση, τη μίμηση και την πρόβλεψη των εργαλείων ανάλυσης, η πλατφόρμα σύννεφων παρέχει τη σχετική με την ενέργεια υποστήριξη λήψης αποφάσεων και τη γενική υπηρεσία λειτουργίας ενεργειακών συστημάτων στους επιχειρηματικούς χρήστες.

 

Τεχνική παράμετρος

 

Έξυπνη ενσωματωμένη δύναμης παραγωγή υδραυλικής ισχύος αέρα λύσεων ανανεώσιμη ηλιακή 0

Έξυπνη ενσωματωμένη δύναμης παραγωγή υδραυλικής ισχύος αέρα λύσεων ανανεώσιμη ηλιακή 1

 

Κινητή εφαρμογή

 

 

 

 

Έξυπνη ενσωματωμένη δύναμης παραγωγή υδραυλικής ισχύος αέρα λύσεων ανανεώσιμη ηλιακή 2

Μπορεί να είσαι σε αυτά
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

839947846@qq.com
+8618319993585
Eric673792