Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Eric Yang

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-(0731)88619728

WhatsApp : +8618319993585

Free call

Ενότητα επικοινωνίας πολυεθνικής συμφωνίας για τις επενδύσεις BPLC για το τριφασικό ηλεκτροφόρο καλώδιο DC2-PTZ1 μετρητών

Ποσότητα παραγγελίας min : 100 Τιμή : Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες : Συσκευασία χαρτοκιβωτίων Χρόνος παράδοσης : 30 ημέρες
Όροι πληρωμής : T/T Δυνατότητα προσφοράς : 2000 ανά ημέρα (βασισμένη στον αριθμό της διαταγής)
Τόπος καταγωγής: Τσάνγκσα, Hunan Μάρκα: Willfar Information Techonology Co., Ltd.
Πιστοποίηση: BPLC Αριθμό μοντέλου: DC2-PTZ1

Λεπτομερής ενημέρωση

Χρώμα: Γκρίζος Εμπορικό σήμα: Πληροφορίες Willfar
Τόπος καταγωγής: Τσάνγκσα Hunan Τρόπος επικοινωνίας: BPLC
Εφαρμογή: Τριφασικός μετρητής Ονομαστική τάση: +9V~+23V
Λειτουργούσα θερμοκρασία ορίου: -45 °C ~ + 70 °C Επίπεδο προστασίας: IPv6
Υψηλό φως:

gprs ενότητα

,

ασύρματη ενότητα δικτύωσης

Περιγραφή προϊόντων

Ενότητα επικοινωνίας πολυεθνικής συμφωνίας για τις επενδύσεις BPLC για το τριφασικό ηλεκτροφόρο καλώδιο DC2-PTZ1 μετρητών

 

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης


Co. τεχνολογίας πληροφοριών Willfar, ΕΠΕ.


- Καθιερωμένος το 2004
- Απαριθμημένος στην αγορά του STAR του χρηματιστηρίου της Σαγκάη το Δεκέμβριο του 2019
- Κύριος προμηθευτής του εξοπλισμού ανάγνωσης μετρητών (πολυεθνική συμφωνία για τις επενδύσεις) και υπηρεσία λειτουργίας
- Η πρώτη επιχείρηση για να αναπτύξει τη λύση «ενός του DCU πολυμέτρου ανάγνωσης» στην Κίνα
- Η πρώτη επιχείρηση για να έχει τη μεγάλης κλίμακας εφαρμογή των τεχνολογιών και των συστημάτων όπως «τη δαπάνη έξυπνων καρτών ΚΜΕ και τον έλεγχο», «ένα πολύμετρο ανάγνωσης του DCU», την Lora-βασισμένες επικοινωνία και «την περιοχή το (DMA) RF δοσολογίας περιοχής»

 

Εισαγωγή

 

- BPLC είναι ένα τεχνικό με OFDM που είναι υψηλή ταχύτητα και γερό. Με την ευαίσθητη ανίχνευση σημάτων και την περίπλοκη ψηφιακή τεχνική φιλτραρίσματος.

- Είναι επικοινωνία PLC που είναι ιδιαίτερα άνοση στον ηλεκτρικούς θόρυβο και την παρέμβαση.

- Παίρνει τα στοιχεία από το μετρητή μέσω UART, και τα διαβιβάζει στο συμπυκνωτή στοιχείων μέσω του ηλεκτροφόρου καλωδίου.

DC2-PTZ1 είναι η ενότητα επικοινωνίας που υιοθετείται στον τριφασικό ηλεκτρικό μετρητή.

Ενότητα επικοινωνίας πολυεθνικής συμφωνίας για τις επενδύσεις BPLC για το τριφασικό ηλεκτροφόρο καλώδιο DC2-PTZ1 μετρητών 0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τεχνική παράμετρος

 

Στοιχείο Παράμετρος
Ονομαστική τάση +9V~+23V
Συνδεμένη μεταφορέας τάση Εναλλασσόμενο ρεύμα 220V±20%
Στατική δύναμη

<1w>

<0>

Δυναμική δύναμη

<6w>

<1>

Συχνότητα Συχνότητα: 0.7MHz~12MHz τρόπος διαμόρφωσης: Ζώνες συχνότητας OFDM 4 οι λειτουργώντας μπορούν να διαμορφωθούν: (1) 1.953MHz-11.96MHz, (2) 2.441MHz-5.615MHz, (3) 0.781MHz-2.93Mhz, (4) 1.758Mhz-2.93MHz)
Διεπαφή UART

Baud ποσοστό: 9600bps,

Κομμάτια στοιχείων: 8,

Ισότητα: ΚΑΝΕΝΑΣ,

Κομμάτια στάσεων: 1

Ποσοστό επικοινωνίας μεταφορέων

10Mbps (ποσοστό PHY)

>1 Mbps (ποσοστό εφαρμογής)

Τύπος ενότητας - Κύρια ενότητα συμπυκνωτών, - ενότητα σκλάβων μετρητών/επαναλήπτης
Κύρια διοικητική ικανότητα Μέγιστοι 1015 κόμβοι σκλάβων
Μέγιστο βάθος ηλεκτρονόμων 16
Λειτουργούσα θερμοκρασία ορίου -45 °C ~ + 70 °C
Σχετική υγρασία ≤95%, non-condensing
Προστασία εισόδου IP51
Προστασία μόνωσης Κατηγορία ΙΙ
Αντίσταση της μακροπρόθεσμης Over-voltage ικανότητας Η φάση και οι ουδέτερες γραμμές μπορούν να αντισταθούν τις ώρες 420V overvoltage≥6
MTBF ≥7.6×10000h
Διάρκεια ζωής 15 έτη

 

 

Πιστοποιητικό

 

1. DL/T 698.31-2010, part3-1

2. DL/T 698.35-2010, part3-5

3. Q/GDW 1374.2-2013, μέρος 2, μέρος 3

4. Q/GDW 1375.2-2013, μέρος 2

5. Q/GDW 1375.3-2013, μέρος 3

6. Q/GDW 1379.3-2013, μέρος 3

7. Q/GDW 1379.4-2013, μέρος 4.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

 

1. Υψηλή ταχύτητα επικοινωνίας, υψηλή σε πραγματικό χρόνο συλλογή δεδομένων

Η συλλογή δεδομένων για έναν χαρακτηριστικό σταθμό κόμβος 300 μέτρων διαρκεί μόνο 3 λεπτά η σε πραγματικό χρόνο εκτέλεση είναι αποτελεσματικά εγγυημένη, παρέχοντας μια βάση για την αξιολόγηση της απώλειας γραμμών σταθμών, την εφαρμογή δασμολογίων βημάτων, το μακρινό έλεγχο φορτίων, και το μακρινό χρονικό συγχρονισμό.

 

2. Επικοινωνία πολυ-υπομεταφορέων, ισχυρή αντιπαρεμβατική δυνατότητα

Ο θόρυβος της γραμμής διανομής ισχύος είναι συνήθως στο φάσμα συχνότητας αρκετών KHz. Το λειτουργούν εύρος ζώνης BPLC είναι 0,7 ~ 12MHz. Οι ζώνες τεσσάρων συχνοτήτων μπορούν να διαμορφωθούν για να μείνουν μακρυά από τη ζώνη συχνότητας θορύβου και να αποφύγουν την κύρια παρέμβαση θορύβου. Μέσα στο εύρος ζώνης εργασίας, υπάρχουν πολλαπλάσια ανεξάρτητα ορθογώνια κανάλια επικοινωνίας υπομεταφορέων, με την ισχυρή αντιπαρεμβατική δυνατότητα. Κάθε υπομεταφορέας διαβιβάζει τα στοιχεία για να αποφύγει παράλληλα τη συμφόρηση καναλιών.

 

3. Ωριμάστε την τεχνολογία δρομολόγησης και τη γρήγορη ταχύτητα δικτύωσης

Υιοθετώντας την ώριμη τεχνολογία δρομολόγησης δικτύων, κάθε ενότητα μεταφορέων βρίσκει την καλύτερη πορεία για το πακέτο στοιχείων για να φθάσει στον προορισμό με την εκτέλεση του καθιερωμένου πρωτοκόλλου δρομολόγησης, και να διαβιβάσει το πακέτο στοιχείων χωρίς χειρωνακτική επέμβαση.

 

4. Διπλής κατεύθυνσης επικοινωνία, ενεργός υποβολή έκθεσης του συναγερμού

Ο μηχανισμός CSMA/ασβεστίου (πρόσβαση αίσθησης μεταφορέων πολλαπλάσιες/αποφυγή σύγκρουσης) χρησιμοποιείται για να διαβιβάσει τα στοιχεία. Κάθε κόμβος μπορεί ενεργά να στείλει τα στοιχεία στο συμπυκνωτή για να πραγματοποιήσει τη λειτουργία ενεργά να εκθέσει τις πληροφορίες συναγερμών όπως το άνοιγμα ενεργειακών μετρητών και η αποτυχία εξοπλισμού.

 

5. Η μεγάλη ικανότητα κόμβων και η ευρεία εφαρμογή κυμαίνονται

Η κύρια ενότητα μεταφορέων μπορεί να διαχειριστεί ένα μέγιστο 1015 κόμβων ενότητας σκλάβων, οι οποίοι μπορούν να επεκταθούν στον έλεγχο DA, το συγκεντρωμένο έλεγχο του νερού, την ηλεκτρική ενέργεια και τη θερμότητα, και άλλα συστήματα για να βελτιώσουν την αποδοτικότητα χρησιμοποίησης του συστήματος HES και να καθιερώσουν μια κοινή πλατφόρμα επικοινωνίας.

 

Λειτουργεί:

 

1. Επικοινωνία δικτύωσης

Η ενότητα σκλάβων BPLC στο μετρητή και η κύρια ενότητα BPLC στο συμπυκνωτή μπορούν να επικοινωνήσουν η μια με την άλλη με το δίκτυο δύναμης. Κάθε ενότητα BPLC έχει μια μοναδική διεύθυνση στο τοπικό δίκτυο, το οποίο χρησιμοποιείται για να καθιερώσει μια σχέση δρομολόγησης ηλεκτρονόμων. Μπορεί αυτόματα να ενώσει το δίκτυο και να δεχτεί τη διαχείριση της κύριας ενότητας BPLC χωρίς ανθρώπινη επέμβαση. Η δυναμική δικτύωση και η σε πραγματικό χρόνο βελτιστοποίηση της πορείας επικοινωνίας μπορούν να βελτιώσουν τη σταθερότητα της σύνδεσης επικοινωνίας.

 

2. Αυτόματος ηλεκτρονόμος 

Όταν ένας κόμβος ηλεκτρονόμων στο δίκτυο επικοινωνίας αφαιρείται ή αποτυγχάνει, το σύστημα μπορεί αυτόματα να βρεί έναν νέο κόμβο ηλεκτρονόμων αμέσως. Κάθε ενότητα BPLC στο δίκτυο μπορεί να λειτουργήσει ως κόμβο ηλεκτρονόμων για να ολοκληρώσει τη μετάδοση ηλεκτρονόμων πληροφοριών.

 

3. Μακρινή σε απευθείας σύνδεση βελτίωση

Κάτω από τη διαχείριση της κύριας ενότητας BPLC στο συμπυκνωτή, μπορεί να ενημερωθεί κοντά μακρινά με το ενιαίο σημείο ή την πολυσημειακή βελτίωση batch συγχρόνως.

 

4. Συσχετισμός διευθύνσεων

Κάθε ενότητα BPLC έχει μια μοναδική διεύθυνση προεπιλογής στο δίκτυο. Όταν η ενότητα εγκαθίσταται στο μετρητή, θα διαβάσει αυτόματα τη διεύθυνση του μετρητή και θα την πάρει ως διεύθυνση η ίδια της ενότητας στο δίκτυο.

 

5. Πρωτόκολλο επικοινωνίας

Η διεπαφή επικοινωνίας τμηματικών λιμένων UART υιοθετείται για να επικοινωνήσει με το μετρητή ή το DCU, να υποστηρίξει το πρωτόκολλο DLMS/COSEM.

 

6. Λειτουργία επίδειξης

Η ενότητα σκλάβων BPLC έχει δύο λειτουργώντας δείκτες: RXD (πράσινο) και TXD (κόκκινο) και δείχνουν τη θέση εργασίας.

 

 

Οδηγία ανάγνωσης

 

 

 

Οι κύριοι BPLC δείκτες ενότητας του DCU

Ενότητα επικοινωνίας πολυεθνικής συμφωνίας για τις επενδύσεις BPLC για το τριφασικό ηλεκτροφόρο καλώδιο DC2-PTZ1 μετρητών 1

 

Δύναμη:

Η ενότητα δύναμη-των οδηγήσεων δεικτών, κόκκινο, οδηγήσεις στην ενότητα μέσων τροφοδοτείται επάνω, οι οδηγήσεις από την ενότητα μέσων τροφοδοτούνται μακριά. Όταν η ενότητα τροφοδοτείται επάνω, οι οδηγήσεις δύναμης είναι πάντα κόκκινες.

T / Ρ:

Οδηγήσεων ένδειξης μεταδόσεων στοιχείων ενότητας, κόκκινο και πράσινος. Οι λάμψεις των κόκκινων οδηγήσεων για να δείξει ότι η ενότητα λαμβάνει τα στοιχεία, και οι λάμψεις των πράσινων οδηγήσεων για να δείξει ότι η ενότητα στέλνει τα στοιχεία.

Α: Συγχρονίστε το Α στέλνοντας των οδηγήσεων δεικτών θέσης, πράσινων, οδηγήσεις στα μέσα που η ενότητα στέλνει τα στοιχεία μέσω αυτής της φάσης.

Β: Η φάση Β που στέλνει των οδηγήσεων δεικτών θέσης, πράσινων, οδηγήσεις στα μέσα η ενότητα στέλνει τα στοιχεία μέσω αυτής της φάσης.

Γ: Η φάση Γ που στέλνει των οδηγήσεων δεικτών θέσης, πράσινων, οδηγήσεις στα μέσα η ενότητα στέλνει τα στοιχεία μέσω αυτής της φάσης.

 

Οι δείκτες ενότητας σκλάβων BPLC (για τη μονάδα μετρητών/επαναλήπτης):

Ενότητα επικοινωνίας πολυεθνικής συμφωνίας για τις επενδύσεις BPLC για το τριφασικό ηλεκτροφόρο καλώδιο DC2-PTZ1 μετρητών 2

 

Δύναμη ενότητας επάνω:

Το φως RXD είναι πάντα σε 8S

Διαβάστε τη διεύθυνση ενεργειακών μετρητών:

Αφότου η ανάγνωση είναι επιτυχής, τα δύο φω'τα της λάμψης RXD και TXD συγχρόνως όταν η ανάγνωση αποτυγχάνει, τα δύο φω'τα RXD και TXD είναι πάντα επάνω.

Δικτύωση ενότητας:

Τα φω'τα RXD και TXD είναι κλειστά συγχρόνως πότε η δικτύωση είναι επιτυχής τα φω'τα RXD και TXD αναβοσβήνουν πάντα πότε η δικτύωση αποτυγχάνει.

Λάβετε τα στοιχεία μεταφορέων PLC:

Η ενότητα λαμβάνει τα στοιχεία μεταφορέων και τις ελαφριές αναλαμπές RXD όταν η ενότητα στέλνει τα στοιχεία μεταφορέων, το φως TXD αναβοσβήνει.

 

Κατάσταση

 

Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τον τριφασικό έξυπνο ηλεκτρικό μετρητή, την επικοινωνία υδρομέτρων ή μετρητών αερίου

Ή θα μπορούσε να υιοθετηθεί στο όργανο επαναληπτών ή πυλών.

 

Διάσταση

 

Ενότητα επικοινωνίας πολυεθνικής συμφωνίας για τις επενδύσεις BPLC για το τριφασικό ηλεκτροφόρο καλώδιο DC2-PTZ1 μετρητών 3

 

Μπορεί να είσαι σε αυτά
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

839947846@qq.com
+8618319993585
Eric673792